«Народний фронт» розгляне пропозицію лідера фракції БПП щодо кандидатури Володимира Гройсмана на посаду прем`єр-міністра України
четвер, 24 березня 2016, 15:17

Лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що фракція більше року була найбільш стабільним членом коаліції "Європейська Україна" і добросовісно підтримувала всі ініціативи, які були напрацьовані спільно в рамках коаліції Прем’єром та Президентом.

"Проте Президент та фракція Блоку Петра Порошенка заявили, що вони надалі не бачать можливості співпраці з Прем’єр-міністром від "Народного фронту", - сказав він.

"Ми вітаємо, що БПП нарешті відгукнувся на нашу пропозицію щодо необхідності вирішення політичної кризи і вніс власну кандидатуру на посаду Глави Уряду. Тепер потрібно забезпечити формування коаліції у конституційний спосіб та напрацювати відповідну коаліційну угоду в контексті програми нового кандидата у Прем’єри та склад Уряду", - наголосив Максим Бурбак.

"Фракція "Народний фронт" розгляне пропозицію наших партнерів з БПП щодо кандидатури Володимира Гройсмана та принципів формування нової коаліції і визначиться щодо своїх подальших кроків", - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua