"Народний фронт" розпочав збір гуманітарної допомоги по всій Україні для евакуйованих мешканців Чернігівщини
середа, 10 жовтня 2018, 15:28

На території військового складу Міноборони в Ічнянському районі Чернігівської області продовжується гасіння пожежі. Загиблих та травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано. Команда "Народного фронту" продовжує надавати допомогу мешканцям, постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook представник фракції "Народний фронт", член оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на Чернігівщині Олександр Кодола, який наразі перебуває на місці подій.

"Наразі працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Наша команда з гуманітарною допомогою здійснює об'їзд населених пунктів навколо військового арсеналу", - повідомив він.

Олександр Кодола зазначив, що для проведення робіт на місці події зосереджено 21 піротехнічний розрахунок ДСНС загальною чисельністю 110 осіб особового складу та 40 одиниць техніки, які розпочали роботи по розмінуванню 4 населених пунктів, а саме: м. Ічня, с. Августівка, смт Дружба, с. Гмирянка.

Також, за його словами, для ліквідації наслідків пожежі та гасіння вогню залучено 2 інженерні машини розгородження, 4 пожежних танки Збройних Сил України, 2 літаки АН-32П ДСНС та 12 автоцистерн ДСНС для заправки водою пожежних танків.

Загалом, за інформацією Кодоли, до проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в районі надзвичайної ситуації залучено понад одну тисячу осіб та 214 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС – 260 осіб, 76 одиниць техніки та 2 літаки АН-32П.

Як повідомлялось раніше, сьогодні на Чернігівщину була доставлена гуманітарна допомога, зібрана представниками "Народного фронту" Миколаївської області.

Крім того, партія "Народний фронт" звертається до всіх обласних партійних осередків "НФ" із закликом зібрати гуманітарну та благодійну допомогу для 13 тисяч евакуйованих осіб внаслідок пожеж на артскладах. Збір допомоги для постраждалих вже розпочався в багатьох областях України.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua