«Народний фронт» у Харкові провів акцію «Одужуй скоріше, мій захисник!» (фото)
понеділок, 17 жовтня 2016, 12:08

В офісі Харківського «Народного фронту» підбили підсумки конкурсу дитячих творчих робіт «Одужуй скоріше, мій захисник!».

Як повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації «Народного фронту», в урочистостях взяли участь міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, його колега по уряду Ігор Жданов, депутати фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ірина Єфремова та Ігор Котвіцький, переможці конкурсу, активісти партії з усіх районів Харківщини.

Конкурс «Одужуй скоріше, мій захисник!», який проходив під патронатом народного депутата Ірини Єфремової, стартував в День Незалежності і завершився на Покрову – в День захисника України передачею робіт пораненим бійцям до харківського військового шпиталю.

«Коли ми тільки розпочинали конкурс, то і гадки не мали, що така кількість дітлахів візьме в ньому участь. Я приємно вражена тим, наскільки наша юнь є небайдужою. Коли дивишся на малюнки, аплікації та поробки, мимоволі стираєш з обличчя сльози, адже в цих роботах стільки любові, тепла та ніжності, що розумієш головне – завдяки цій дитячій творчості бійці відчують, який у них надійний та непохитний тил», - зазначила Ірина Єфремова.

Також в рамках відзначення Дня захисника України представники Харківського «Народного фронту» відвідали поранених бійців, які перебувають на лікуванні у харківському військовому шпиталі. Активісти передали оборонцям творчі роботи дітей, які взяли участь у конкурсі «Одужуй скоріше, мій захисник!».

Крім того, активісти принесли одяг, гігієнічні засоби та солодощі. «Найголовніше, з чим ми прийшли до хлопців, це - наша любов та безмежна вдячність за ту звитягу, яку вони чинять в ім’я України», - зазначив заступник голови обласної партійної організації Микола Пахнін.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua