«Народний фронт» вимагає конфіскувати мільярди Януковича, інакше з них знімуть арешт і виведуть в офшори, - Максим Бурбак (відео)
четвер, 16 червня 2016, 17:55

Якщо до кінця року не буде ухвалено законопроект про спецконфіскацію, арештовані на рахунках в «Ощадбанку» мільярди Януковича будуть розблоковані і одразу ж виведені в офшори.

Про це заявив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

Він підкреслив, що новий законопроект про спецконфіскацію був розроблений з урахуванням європейського досвіду.

«Це наша принципова позиція – вилучені кошти Януковича повинні піти на підвищення обороноздатності держави», - наголосив лідер фракції.

«Ми вкотре пересвідчилися, що проросійський Опоблок у співпраці з «Батьківщиною» всіляко гальмують цей процес у Верховній Раді», - додав Бурбак, коментуючи провальне голосування за відповідний проект закону.

За його словами, якщо не скористатися процедурою спецконфіскації, то до кінця року гроші можуть бути розморожені і повернуті на офшорні рахунки Януковича. 

Максим Бурбак підкреслив, що фракція «Народний фронт» буде наполягати, щоб законопроект №4811 був ухвалений Верховною Радою, інакше фракція не голосуватиме за інші рішення парламенту, окрім питань державної ваги.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua