«Народний фронт» вимагає назвати замовників кампанії з дискредитації Арсенія Яценюка (відео)
понеділок, 5 грудня 2016, 12:07

Фракція «Народний фронт» вимагає назвати прізвища замовників брудної дискредитаційної кампанії проти Арсенія Яценюка та тих, хто брав у цьому участь за гроші.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак.

«Із публікації у британській газеті «The Independent» стало відомо,  що один з народних депутатів отримав суму в 30 мільйонів доларів, витрачену на підкуп і інформаційну кампанію для дискредитації уряду Арсенія Яценюка. А потім відставки Яценюка і Кабміну», - наголосив він.

Максим Бурбак також зазначив, що для команди «Народного фронту» ця інформація не стала новиною, і «НФ» неодноразово заявляв про замовну кампанію проти прем’єра Арсенія Яценюка та його уряду.

«Ми вимагаємо назвати прізвища тих, хто отримував ці кошти і хто був замовником цькування Арсенія Яценюка і його уряду. І хто і з якою метою домагався його відставки, підриваючи довіру до демократичної команди, делегованої у владу після Майдану», - заявив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що останні події дають підстави заявляти про загрозу політичної кризи, «яка може стати таранним випробуванням для країни на фоні війни і економічних викликів». 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua