"Народний фронт" вимагає негайно подати кандидатуру прем'єр-міністра і склад нового Уряду, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 12 квітня 2016, 10:44

Фракція "Народний фронт" вимагає подати кандидатуру від коаліції на посаду керівника Уряду.

Про це з парламентської трибуни заявив Голова фракції Максим Бурбак.

"Ми офіційно звертаємось до фракції "Блоку Петра Порошенка" – негайно подати на висунення від коаліції кандидатуру прем'єр-міністра і склад нового Кабміну", - сказав він.

Бурбак наголосив, що "Народний фронт" залишається партнером БПП і не висуває жодних вимог.

"Ми – без зайвого пафосу, - надійні партнери і такими залишатимемося. Наш лідер Арсеній Яценюк заявляв, що не тримається за крісло прем’єр-міністра, і написав заяву про відставку. Добровільно. Цей крок став відповіддю на тривале торпедування його роботи", - підкреслив він.

Голова фракції наголосив, що "Народний фронт" пропонує два варіанти виходу з кризи: або відновлення діяльності коаліції "Європейська Україна", або невідкладене формування нової коаліції.

За словами Максима Бурбака, Верховна Рада має проголосувати за відставку Арсенія Яценюка і за призначення його наступника, якого внесе фракція БПП, та за повний склад Кабміну: "Досить кивати в сторону уряду, дорога відкрита – працюємо у нових форматах на захист країни і на реформи".

Він звернувся також до усіх парламентських демократичних сил із закликом доєднатись до формування коаліції.

"Ми звертаємось також до усіх демократичних сил у парламенті. Будьте чесними перед собою, людьми і Богом. Забудьте сумну традицію про те, що там, де два українці – три гетьмани. Ставайте до роботи разом, входьте в коаліцію, роботи вистачить на всіх",- закликав Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua