«Народний фронт» вимагає об’єктивно розслідувати обставини інциденту в кулуарах парламенту (відео)
понеділок, 9 листопада 2015, 13:25

Народні депутати фракції «Народний фронт» Андрій Помазанов, Ігор Алексєєв та Дмитро Сторожук зареєстрували проект постанови №3429 «Про встановлення об’єктивних обставин інциденту, який стався 5 листопада 2015 року у Верховній Раді України за участі народних депутатів Андрія Тетерука, Сергія Власенка та Вадима Івченка».

Про це заявив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

Він звернув увагу на те, що у пресі є багато не завжди об’єктивних розповідей про інцидент у Верховній Раді, який стався 5 листопада, і закликав провести об’єктивне і неупереджене розслідування усіх обставин події.

«Маємо раз і назавжди з’ясувати обставини цього інциденту і поставити крапку у цій історії та в історії рукоприкладства в парламенті взагалі», - наголосив Максим Бурбак.

Автори постанови вказують, що інцидент свідчить не лише про порушення деякими народними депутатами депутатської етики, але й про ймовірність наявності ознак кримінального правопорушення.

У документі пропонується регламентному комітету Верховної Ради встановити обставини подій, які відбулися у стінах Верховної Ради України 5 листопада. У разі виявлення в діях народних депутатів ознак кримінального правопорушення, автори документу пропонують звернутись до Генерального прокурора з метою здійснення заходів щодо притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua