«Народний фронт» вимагає першочергово розглянути постанову про введення персональних санкцій проти Януковича та його оточення, - Сергій Пашинський
понеділок, 14 листопада 2016, 18:06

Фракція «Народний фронт» буде вимагати розглянути у вівторок, 15 листопада, одним із перших питань постанову про введення персональних санкцій проти Віктора Януковича та його оточення, а також - врегулювати проблеми контрактників ЗСУ.

Про це заявив голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський в коментарях журналістам.

«Ми вимагаємо прийняття закону про врегулювання проблеми контрактників, які підписали контракт на особливий період. Ви знаєте, це дуже резонансний закон. Я сподіваюсь, що ці демагогія і популізм (зокрема проплачені мітинги, які організовують «Батьківщина» разом з «Опоблоком». – Ред.) не будуть нас відволікати», - заявив він.

Крім того, Сергій Пашинський наголосив, що фракція «Народний фронт» наполягатиме на ухваленні низки важливих економічних законів, а також – що найголовніше – вимагатиме введення персональних санкцій проти Януковича і його оточення.

За словами народного депутата, голосування парламенту щодо цього питання стане лакмусовим папірцем для усіх народних депутатів.

«Ми будемо вимагати завтра одним із перших питань розглянути постанову про введення персональних санкцій проти Януковича та його оточення. Що зараз відбувається? Вони до сих пір управляють своїм майном, навіть якщо воно арештоване. Вони отримують від нього доходи, з цих доходів фінансують терористів. Завтра ми будемо пропонувати з цього почати», - резюмував заступник керівника фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua