"Народний фронт" вимагає прийняття закону про спецконфіскацію, - Максим Бурбак (відео)
четвер, 16 червня 2016, 10:55

Фракція "Народний фронт" вимагає проголосувати законопроект про спецконфіскацію (N4811) , інакше фракція не голосуватиме за жоден інший закон.

Про це заявив Голова фракції Максим Бурбак у сесійній залі парламенту.

"Народний фронт" заявляє, що якщо його (законопроект, - ред.) не буде проголосовано - ми не будемо голосувати за будь-які інші законопроекти. Немає сенсу говорити про підвищення соціальних стандартів, немає сенсу говорити про будь-які реформи, якщо не буде основного - захисту України", - заявив Максим Бурбак.

"Сьогодні буде "чесний четвер". Голосування покаже - або депутати-патріоти будуть голосувати за підвищення обороноздатності, або захисники режиму Януковича будуть говорити, що це незаконно. Треба було не красти тоді",-  підкреслив Голова фракції.

Він зазначив, що основні критики законопроекту не прийшли вчора на засідання профільного комітету , де розглядався законопроект, і не зареєстрували за весь час альтернативний.

"Законопроект погодженний. "Народний фронт" буде вимагати прийняття закону за основу і вцілому. Досить грати в політичній ігри. Сьогодні це принципове питання.  Сторожові пси Януковича не повинні перемагати", - наголосив Максим Бурбак.

Нагадаємо, Урядом Яценюка понад півтора роки тому було заарештовано 1,5 млрд доларів, вкрадених з Державного бюджету за режиму Януковича. Однак парламент досі не ухвалив закон, який дозволив би спрямувати ці кошти на потреби країни.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua