«Народний фронт» вимагає припинити показові розправи над майданівцями, - заява партії
п’ятниця, 10 квітня 2020, 10:46

Обшуки в будинку Тетяни Чорновол у «справі Майдану», на жаль, підтверджують те, що представники реваншу у владі почали наступ на Революцію Гідності. Вони взялися переписувати історію і спотворювати реальність відповідно до кремлівських директив.

З самого початку російська пропаганда прагнула засудити учасників Майдану. Увесь час ворог робив спроби заплямувати Революцію та її здобутки. Їхнє завдання полягало в тому, щоб загалом дискредитувати вибір, який український народ зробив на Майдані.

Сьогодні влада робить величезну помилку, що на тлі багатьох інших проблем дозволяє представленим у ній реваншистам здійснювати наступ на Революцію Гідності. Це, безумовно, створить додаткову суспільну напругу у надскладній ситуації, викликаній пандемією і неминучою соціально-економічною кризою.

В інтересах влади та держави негайно припинити безглузді переслідування учасників Майдану. Адже українці за будь-яких умов продовжать боротьбу за право жити в демократичній Україні, яка неодмінно стане членом ЄС і НАТО. Саме це було метою Революції Гідності.

Зараз владі потрібно не створювати додаткові точки напруги, а об‘єднувати українську спільноту для подолання викликів, перед якими опинилась наша держава.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua