"Народний фронт" вимагає від профільного комітету негайно розглянути звернення міського голови Чернівців, - Максим Бурбак (відео)
середа, 24 травня 2017, 13:13

Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування повинен сьогодні розглянути звернення міського голови Чернівців Олексія Каспрука про перевибори міськради.

З такою вимогою виступив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"Профільний парламентський комітет з питань самоврядування повинен сьогодні ж розглянути звернення міського голови Чернівців Олексія Каспрука до Голови Верховної Ради Андрія Парубія з пропозицією призначити дату перевиборів до міськради", - заявив Бурбак.

"Вчора відбувалась сесія міськради. Цілий день говорили, балакати і врешті-решт виділили понад 2,8 млн.грн на погашення заборгованості за квітень обленерго за використану воду "Чернівціводоканалу". Але ж ця заборгованість росте. Чому б не прийняти комплексну програму на рік? А тому що хочуть зробити все, щоб місто не розвивалась, щоб міський голова Олексій Каспрук не міг працювати ", - наголосив керівник фракції "Народний фронт".

Максим Бурбак наголосив на важливості перевиборів до Чернівецької міської ради для зупинення реваншу колишніх "регіоналів", які осіли у різних фракціях міськради і блокують її роботу. Зокрема, він висловив припущення, що подібний сценарій може розвиватися і в інших місцевих радах України.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua