«Народний фронт» вимагає видворення з України російського агента впливу Шувалова, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 6 вересня 2016, 13:22

Фракція "Народний фронт" буде боротись за зміцнення країни у війні із зовнішнім ворогом і битиметься з російською агентурою всередині країни.

Про це заявив Голова фракції Максим Бурбак у парламенті.

«Народний фронт» заявляє, що попри скажені атаки ми будемо зміцнювати нашу країну у війні із зовнішнім ворогом і битимемося з російською агентурою в середині країни. У тому числі і в цій залі. Лінія фронту пролягає тут! Групи Григоришина, групи Льовочкіна-Фірташа, групи колишнього міністра Захарченка, недобитки з особистого оточення Януковича, особисті друзі Путіна, які підписували з ним кабальні газові контракти. Всі перед вами", - заявив Голова фракції.

"Листування російської пропагандистки Столярової викрило жахливу картину великої маси російських  «консерв» та напівфабрикатів у Верховній Раді", - заявив він.

Він нагадав, що в понеділок, 5 вересня, депутати фракції звернулися до СБУ з вимогою розслідувати діяльність депутатів, прізвища яких фігурували у листуванні Столярової і вимогою видворення за межі країни російського політтехнолога Ігора Шувалова.

"Ми звернулись до СБУ з вимогою розслідувати діяльність депутатів, заведених у Верховну Раду ФСБ-шними кураторами. У четвер ми хочемо побачити від СБУ конкретний результат боротьби з російськими агентами. Ми вимагаємо видворення за межі України російського ляльковода Шувалова", - заявив Бурбак. 

Також, за словами Голови фракції, "Народний фронт" вимагає публічного засідання Національної ради з телебачення і радіомовлення з аналізом всього мовного контенту, який демонструється на телеканалах і в засобах масової інформації.

"Ми повинні зупинити інформаційну війну, яка ведеться проти нас на нашій території, поряд з нами щодня і щосекунди", - резюмував Максим Бурбак.

Довідка

Громадянин Росії Ігор Шувалов - не просто іноземний консультант, а “непотоплюваний” агент впливу Кремля на український політикум та медіа-простір. Він працює в Україні від 1995 року, і останні 10 років є “мозком” одіозного “регіонала” Льовочкіна - колишнього помічника й глави Адміністрації Президента Януковича. Зокрема, Шувалов увесь цей час неформально керував редакційною політикою телеканалу “Інтер” (і багатьох інших ЗМІ) - попри всі формальні зміни в керівництві каналу та його інформаційної редакції. Шувалов - один з чотирьох російських політконсультантів у штабі Партії регіонів, яким приписують авторство сумнозвісної медіа-кампанії “Три сорти України” 2005 року (вона стала першим випадком цілеспрямованого насаджування розколу й сепаратистських настроїв).

В березні 2014 року нове керівництво СБУ вирішило видворити Шувалова з України через “втручання в інформаційну сферу держави та сепаратистські прояви”, - однак за кілька місяців це рішення було скасоване за невідомих обставин. Сам Шувалов активно спілкується з українськими ЗМІ, і неодноразово заявляв журналістам, що не планує залишати Україну.

За неофіційними даними, Шувалов - наркоман з великим стажем залежності. 2012 року він вчинив ДТП у центрі Києва (зіткнувся з машиною тодішнього віце-прем’єра С. Тігіпка), керуючи елітним автомобілем із польськими номерами.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua