"Народний фронт" вимагає видворити з України російського політтехнолога Шувалова, – Максим Бурбак (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 12:34

"Народний фронт" вимагає відкриття кримінального провадження та видворення з території України російського політтехнолога Ігора Шувалова., який формує інформаційну політику телеканалу "Інтер".

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак. 

"Минулого тижня  депутати "Народного фронту" відвідали СБУ і поцікавились, як іде розслідування фактів оприлюднених в листуванні Столярової та Шувалова. Прикро, що СБУ не змогла знайти часу, щоб порушити кримінальну справу стосовно громадянки Росії Столярової та тіньового шеф-редактора, який формує політику телеканалу "Інтер" – Ігоря Шувалова", - підкреслив він.

"Ми вимагаємо його видворити з країни і, врешті-решт, дослідити факти, які були оприлюднені у листуванні", - заявив керівник фракції "Народний фронт".

Він також зазначив, що після того як депутати звернулись із відповідною заявою до СБУ, Служба безпеки опитала лише представника "Народного фронту" Антона Геращенка, який подавав звернення.

"Прикро, що по цим фактам, де прозвучали прізвища депутатів Добродомова, Капліна, Борислава Берези, було опитано лише представника "Народного фронту" Антона Геращенко, який надав це звернення в Службу безпеки. Натомість інших депутатів навіть не опитали", - підкреслив Максим Бурбак.

За словами керівника фракції, Генеральна прокуратура натомість вже порушила провадження за противоправні дії громадянки Росії та групи народних депутатів.

"Вітаю позицію Першого заступника Генпрокурора Дмитра Сторожука, що він порушив кримінальне провадження проти громадянки Росії Столярової", - наголосив Максим Бурбак.  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua