"Народний фронт" вимагає звіту Міноборони і Генштабу щодо стану військових арсеналів та плану їх відновлення (відео)
вівторок, 3 жовтня 2017, 11:08

"Народний фронт" вимагає звіту Міноборони та Генштабу перед членами парламентського Комітету з питань національної безпеки і  оборони про стан озброєння після вибухів на військових арсеналах.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак. 

"Ми вимагаємо звіту для членів парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони в режимі секретності про кількість боєприпасів, про план Міноборони, Генерального штабу та "Укроборонпрому" про відновлення арсеналів", -  наголосив він.

Максим Бурбак підкреслив, що вибухи військових арсеналів - це "чергове гірке свідчення невідповідності складним умовам військового часу окремих керівників, на яких сьогодні лежить головний обов’язок щодо захисту держави". 

"Балаклія, Сватове, Новоянисоль. Минулого тижня Калинівка. Це пожежі на військових арсеналах, що перебувають у віданні Генерального штабу. Це - розквіт недбальства і злочинної халатності. У воюючій країні знищено снарядів на мільярди доларів", - сказав Максим Бурбак. 

Він наголосив, що "Народний фронт" вимагає розслідування і притягнення до відповідальності винних чиновників. "Негайно, поки в країні ще є вцілілі арсенали", - підкреслив керівник фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua