«Народний фронт» виступає за відновлення коаліції «Європейська Україна» і за продовження реформ Уряду Арсенія Яценюка, – Максим Бурбак
понеділок, 28 березня 2016, 12:38

Фракція «Народний фронт» одним з шляхів виходу зі штучної політичної кризи бачить відновлення роботи коаліції «Європейська Україна» та продовження реформ діючого Уряду, наголосив Голова фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

«Наша політична сила виступає за відновлення коаліції «Європейська Україна» і за продовження реформ Уряду на чолі з Арсенієм Яценюком. Але якщо наших партнерів з фракції БПП це не влаштовує – пропонуйте свою альтернативу», - підкреслив Голова фракції.

Він наголосив, що «Народний фронт» очікує прізвища конкретних депутатів, які нібито поставили підписи про вхід до нової коаліції. «Оголосіть прізвища, хто конкретно готовий підтримувати новий уряд, тобто - нову коаліцію, нового прем’єра, його програму. Чим вона відрізняється від діючої програми Уряду», - наголосив Максим Бурбак.

«Чи згодні ті політичні сили підтримувати реформи в наступному уряді? Чи згодні припинити звичний популізм задля виконання програми дій Уряду і коаліційної Угоди? Політичні сили повинні чесно відповісти на це», - підкреслив Голова фракції.

Він зазначив, що «Народний фронт» не голосуватиме за відставку нинішнього Прем’єра та Уряду, доки не буде запропоновано альтернативи. «Під час війни Україна не може залишитися з тимчасовим Урядом і незрозумілими перспективами формування нового».

Він також підкреслив, що фракція підтримає подання Президента на звільнення Генпрокурора і очікує на внесення прізвища наступного.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua