Віталій Сташук: Повернення народу вкрадених Януковичем коштів – пріоритет для "Народного фронту" (відео)
четвер, 14 липня 2016, 09:30

Парламентська фракція "Народний фронт" вважає законопроект про спецконфіскацію коштів Януковича одним зі своїх головних пріоритетів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Віталій Сташук у середу в ефірі "5 каналу".

"Якщо говорити про пріоритети, то є частина колег, які вважають, що питання створення ТСК є найпершим пріоритетом. Ми вважаємо, що є більш важливі питання – наприклад, питання забезпечення реальної обороноздатності держави сьогодні – цей пріоритет набагато важливіший, ніж ТСК чи то по офшорах, чи то по чомусь іншому. Тому, наприклад, законопроект про спецконфіскацію – це той законопроект, який для нас надзвичайно важливий, оскільки йдеться про півтора мільярди доларів", – зазначив депутат.

"Ідеться також про те, що бюджет країни переживатиме складні проблеми, якщо цього рішення не буде. І ми постійно про це говоримо", – додав він.

Водночас Віталій Сташук наголосив, що це не означає, ніби фракція "Народний фронт" не готова працювати в сесійній залі, бо більшість парламенту не була готовою ухвалити цей законопроект.

Він визнав, що іншого шляху вирішення питання щодо конфіскації коштів попередньої влади, ніж ухвалення закону про спецконфіскацію, не існує.

"Тому ми будемо пропонувати парламенту знову повернутись до розгляду цього закону. Ми вважаємо, що якщо депутат чи фракція відмовляються підтримати його, то треба розібратися, яка в них мотивація, в чому тут проблема, може, є якісь причини, про які вони бояться говорити вголос. Ми не боїмося говорити, що закон про спецконфіскацію – надзвичайно важливий", – резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua