"Народний фронт" - за посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 25 лютого 2019, 12:33

"Народний фронт" виступає за посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства і підтримуватиме відповідний урядовий законопроект.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

"У порядку денному - законопроекти про посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства. "Народний фронт" підтримує урядовий документ, над яким працював міністр Арсен Аваков. Я переконаний, що всі наші колеги, голови фракцій, які сьогодні заявляли про фальсифікації на виборах, повинні дати максимум голосів за цей законопроект", - сказав керівник фракції.

"Підкуп виборців та фальсифікації - неприпустимі. Лідери "Народного фронту" навесні 2014-го подали приклад, як гарантувати безпеку й законність виборів у воюючій країні. І нині Президент, СБУ, прокуратура, Нацполіція зобов’язані захистити демократичні права українців. Чесні вибори - інтерес кожного громадянина", - наголосив Максим Бурбак.

Він також звернувся до усіх політичних сил та колег по коаліції припинити нападки на Національну поліцію та міністра МВС.

"Ми не дамо втягувати правоохоронні органи в політичні розборки. Я переконаний, правоохоронці повинні зробити і зроблять все, щоб забезпечити вільні, прозорі та чесні вибори", - підкреслив Максим Бурбак.

"Наголошуємо - Україні потрібен легітимно обраний Президент, якому довірятимуть всередині країні та якого, безумовно, визнаватимуть у світі", - резюмував керівник фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua