"Народний фронт" закликає політичні сили делегувати своїх представників до ТСК з розслідування втручання РФ у виборчі процеси в Україні, – Тетерук (відео)
середа, 13 березня 2019, 11:05

Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук закликав парламентські фракції делегувати своїх представників до складу тимчасової слідчої комісії з розслідування втручання Російської Федерації у виборчі процеси в Україні, на створенні якої наполягає "Народний фронт".

Про це він сказав під час виступу з трибуни Верховної Ради.

"З грудня 2018 року фракція "Народного фронту" закликає створити в парламенті тимчасову слідчу комісію для розслідування втручання Російської Федерації у виборчі процеси в нашій державі. На жаль, ми бачимо деяку нерішучість з боку народних депутатів, окрім фракції "Самопоміч", яка вже надала свою кандидатуру для роботи в цій ТСК", – повідомив Андрій Тетерук.

"Ми також бачимо бажання працювати в цьому напрямку з боку наших партнерів по коаліції – "Блоку Петра Порошенка": вчора від представників БПП пролунав заклик почати розслідування, скажімо так, нечесного ведення виборчого процесу з боку певних кандидатів у президенти", – додав він.

Народний депутат закликав колег об’єднати зусилля й створити ТСК, яка першим пунктом розгляне "втручання Російської Федерації, представників Російської Федерації, кума Путіна, зокрема в інформаційний, політичний процес, який відбувається зараз в Україні".

"Тому що завдяки прямому безпосередньому втручанню РФ ми маємо маніпуляції, фейки, вкиди, фінансування певних процесів в Україні задля збурення нашого населення та дестабілізації політичних процесів у нашій державі", – пояснив представник "Народного фронту".

За його словами, цілком доречно було б, якби першим пунктом ТСК розглянула втручання РФ у внутрішні справи України, а другим – чи не під впливом РФ проводяться передвиборчі кампанії деяких кандидатів у президенти України.

"Щодо певних опозиціонерів, які закликають до честі, але за звичкою переходять на "феню" в стінах парламенту, – я хочу сказати, що ваші намагання збурити суспільство не приведуть ні до чого, крім вашої поразки. Так грабувати країну, як ви це робили протягом 25 років, вам більше ніхто не дозволить. Тому зупиніть свої безглузді спроби й займайтесь тим, чим має займатися народний депутат – державотворенням, а не руйнуванням", – підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua