"Народний фронт" засуджує вчорашні події під парламентом, - Максим Бурбак (відео)
середа, 28 лютого 2018, 11:09

"Народний фронт" засуджує вчорашні події під парламентом та звертається до правоохоронних органів розслідувати провокації, які були вчинені.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Вчора під стінами Ради стався злочин. Побито 14 поліціянтів та нацгвардійців. Так, це злочин. У тому числі і проти мирного населення, яке охороняє Нацполіція та Нацгвардія", - сказав він.

"Фракція "Народного фронту" категорично засуджує провокації і насильство проти правоохоронців. Ми не дамо зіштовхувати протестувальників із правоохоронцями, роздмухувати громадянський конфлікт під час збройної агресії Москви", - наголосив керівник фракції.

"Очікуємо від Нацполіції, Нацгвардії, а також СБУ та Генпрокуратури активних законних дій проти провокаторів", - додав Максим Бурбак.

Народний депутат підкреслив, що протестувальникам було надано можливість проводити мирні протестні акції.

"Протестувальники отримали можливість годинами, днями і місяцями мітингувати під стінами парламенту, але їх організаторам, вочевидь, потрібне саме насильство, як яскрава картинка", - зазначив Бурбак.

"Я звертаюсь до організаторів цих так званих наметових містечок і мітингів: оберіть цивілізовану форму відстоювання своїх інтересів - без насилля, без приниження себе і ваших послідовників", - підкреслив Максим Бурбак.  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua