«Народний фронт» затвердив своїх кандидатів до нового Уряду, - Андрій Тетерук
середа, 13 квітня 2016, 19:34

Фракція «Народний фронт» затвердила усі свої кандидатури міністрів до нового Уряду та вирішила голосувати за звільнення і призначення Прем’єр-міністра однією постановою.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук в інтерв’ю журналістам за результатами засідання фракції.

Він зазначив, що на засіданні відбулося обговорення та були затверджені усі кандидатури міністрів від «Народного фронту».

«Відбулося нормальне, цивілізоване обговорення усіх тих кандидатур, які є для нас важливими. Бо «Народний фронт» є тією політичною силою, яка ставить інтереси країни понад усе», - заявив він.

Андрій Тетерук також повідомив, що на фракції було прийняте рішення щодо процесу голосування стосовно кадрових питань.

«Позиція «Народного фронту» наступна: ми однією постановою голосуємо  про зняття  Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана з його посади та призначення натомість нашого кандидата Андрія Парубія. Наступною постановою ми будемо голосувати, по-перше, зняття Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з посади, другий пункт - скасування постанови про визнання незадовільною роботи його Уряду, третій пункт цієї ж постанови  - призначення Володимира Гройсмана Прем’єр-міністром України», - заявив він.

Заступник керівника фракції «Народний фронт» при цьому додав, що, на його переконання, «жодні персоналії не варті того, щоб ставити на кон інтереси країни». 

«Найголовніше зараз – врятувати політичну ситуацію і забезпечити стабільність в країні, тому що ми потерпаємо від збройної агресії Російської Федерації», - наголосив він. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua