“Народний фронт” завжди захищатиме інтереси ветеранів АТО, - Антон Геращенко (відео)
понеділок, 12 березня 2018, 20:31

Верховна Рада має розглянути на цьому пленарному тижні питання щодо соціального захисту та покращення матеріального становища ветеранів АТО.

Про це заявив представник фракції “Народний фронт”, секретар Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко в інтерв’ю журналістам.

Він зазначив, що серед важливих законопроектів, що мають бути розглянуті на цьому пленарному тижні, – поправки до закону про Державне бюро розслідувань, зміни до Кримінально-процесуального кодексу, а також питання щодо соціального захисту ветеранів АТО.

“Ми (фракція “Народний фронт”. – Ред.) будемо підтримувати усі закони, що стосуються покращення матеріального становища усіх воїнів, усіх наших захисників. Це питання соціальних виплат, це питання, щоб наші ветерани АТО були соціально захищені. Крім того, нам потрібно вирішувати питання, щоб наші ветерани АТО, хто втратив своє здоров’я на фронті, не чекали по півроку-рік виплат, щоб вони відбувалися швидко та своєчасно”, - наголосив народний депутат.

Крім того, як підкреслив Антон Геращенко, він особисто та вся фракція “Народного фронту” готові лобіювати інтереси усіх ветеранів АТО, чиї права порушуються.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua