"Народнофронтівці" Київщини проводять інформаційну кампанію в населених пунктах області
четвер, 22 листопада 2018, 15:17

На Київщині активісти обласної партійної організації "Народного фронту" продовжують проводити інформаційну кампанію та спілкуються з місцевими мешканцями, інформуючи про основні здобутки команди НФ за 2014-2018 роки.

Про це повідомили у прес-служби партійної організації області.

За підсумками перших днів роз’яснювальної кампанії до інформаційних наметів "Народного фронту" звернулися сотні мешканців Київщини.

"Проти "Народного фронту" було поширено багато брехні. Партію та її лідера Арсенія Яценюка звинувачували ледь не в усіх смертних гріхах, чого тільки не закидали", – зазначає активістка Білоцерківської міської партійної організації Катерина Середа. "Та під цим шаром бруду – колосальна робота, реальні справи команди "Народного фронту", важливі для країни зміни, які було започатковано урядом Арсенія Яценюка. І про них не варто забувати", – додала вона.

У свою чергу Ніна Солянко, фахівець з організаційної роботи Тетіївської районної партійної організації, акцентує на важливості проведення інформаційної кампанії "Народного фронту". Наголошує: люди мають знати правду, їм потрібно доносити про ключові здобутки і напрацювання Арсенія Яценюка та його команди.

"Ми розповідаємо про результати діяльності команди "Народного фронту" за чотири роки. Нагадуємо, в якому стані Яценюк прийняв державу: економіка на межі дефолту, на єдиному казначейському рахунку – мізер, повна газова залежність від Москви, російські танки в Криму, Донецьку, Луганську, гола-боса-голодна армія, яка конче потребувала фінансування. У ті надскладні часи комусь необхідно було приймати рішення, рятувати країну. Арсеній Яценюк і команда "Народного фронту" не побоялися викликів, взяли на себе величезну відповідальність і втримали країну від колапсу", – наголошує Ніна Солянко.

"Якщо хтось забув, то ми нагадуємо, що уряду Яценюка, не зважаючи на війну, вдалося стабілізувати економічну ситуацію, вчасно виплачувати пенсії, постачати в оселі тепло, позбутися російського газового зашморгу, запровадити найбільшу в історії України програму адресної соціальної допомоги. Окрім того, "Народний фронт" – це єдина партія, яка виконала майже всі пункти своєї передвиборчої програми, та є лідером в парламенті з підтримки реформаторських законів. Тому нам є чим пишатися, є про що звітувати перед виборцями", – додала представниця "Народного фронту".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua