Народного депутата від «Народного фронту» Олександра Кодолу визнано «Людиною року» в Ніжині (фото)
понеділок, 3 квітня 2017, 10:37

Ніжинці визнали свого представника у Верховні Раді, народного депутата фракції «Народний фронт» Олександра Кодолу «Людиною року-2016».

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської обласної партійної організації.

Щороку на початку весни у Ніжині проходить традиційний конкурс, у якому громада визначає кращих своїх представників у різних сферах суспільного життя за минулий рік.  У номінації «Служіння громаді» жителі міста беззаперечно віддали голоси своєму народному депутату. Так земляки відзначили вклад Олександра Кодоли в розвиток міста та громади. 

Для ніжинців він справді народний депутат, який завжди з народом, завжди з громадою, що й підкреслив під час церемонії вручення відомий український науковець, заслужений діяч науки та техніки, професор, почесний громадянин Ніжина Григорій Самойленко.

«Проголосувавши за Олександра Кодолу два роки тому, ми не помилилися, ми дійсно обрали народного депутата, який не тільки активно працює в парламенті, а знає, чим живе громада Ніжина, який завжди відгукується на всі питання і проблеми, з якими до нього звертаються жителі міста», - наголосив професор.

У свою чергу народний депутат подякував за це визнання.

«Дорога ніжинска родино, останні роки  я дуже часто піднімався на цю сцену, щоб вітати, відзначати наших найкращих земляків. Але вперше у своєму житті я на сцені приймаю нагороду, тому для мене це велика честь і ще більша відповідальність. Свою депутатську місію я хочу виконати таким чином, щоб, перш за все, виправдати ту довіру, яку ви дали мені два з половиною роки тому на виборах до Верховної Ради, а ще реально зробити наше місто найкращим в Україні.  Саме тому усі проекти, які ми реалізуємо у Ніжині, направлені на розвиток нашого міста», - зазначив парламентар.

«Я хочу, щоб наші діти вчилися і відпочивали в сучасних дитячих садочках, в школах з новим обладнанням, щоб вони могли гратися і розвиватися на сучасних дитячих і спортивних майданчиках, щоб наші медичні заклади мали сучасне обладнання. Я вірю і переконаний, що ми разом з вами зробимо і наше місто, і нашу Україну дійсно успішними, і розбудуємо їх на принципах духовності, моралі і справедливості.  Хочу, щоб кожен житель нашого міста по праву пишався, що він є ніжинцем, а я пишаюся, що є членом ніжинської громади», - підсумував Олександр Кодола, виступаючи зі сцени міського Будинку культури.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua