«Народний фронт» наполягає на відставці міністра екології Ігоря Шевченка, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 30 червня 2015, 11:40

Фракція «Народний фронт» наполягає на негайному розгляді питання про відставку міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка та перевірці його діяльності правоохоронними органами.

Про це під час виступу з парламентської трибуни заявив перший заступник голови фракції Андрій Тетерук.

Він зазначив, що в той час, коли масштабна пожежа у Київський області забрала 5 життів та нанесла державі збитків на 50 мільйонів гривень, міністр Шевченко перебував за кордоном у Ніцці та здійснив переліт на літаку одного з найвідоміших олігархів у нафтогазовій сфері.

«Після такого скандалу в цивілізованих країнах міністри мають самі подавати у відставку. Ми будемо наполягати на тому, щоб діяльність міністра була вивчена правоохоронними органами», - наголосив Тетерук.

«Вони мають звернути увагу на доказову базу щодо бездіяльності міністра у питанні повернення нафтогазових родовищ держави. Крім того, міністр маніпулятивно вводив в оману суспільство, присвоюючи собі результати роботи Державної служби геології та надр. Тому фракція «Народний фронт» наполягає на відставці Ігоря Шевченка з посади міністра екології та природних ресурсів», - сказав Андрій Тетерук.

Як відомо, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 24 червня ухвалив рішення внести до Парламенту подання щодо звільнення Ігоря Шевченка. Відповідний законопроект уже зареєстровано у Верховній Раді.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua