«Народний фронт» не бере участі в виборах-2015 (відео)
п’ятниця, 28 серпня 2015, 17:02

Партія «Народний фронт» не бере участі в виборах-2015. Про це заявив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк в п’ятницю, 28 серпня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що таке рішення прийнято за підсумками засідання Полiтичної ради партії.

«Партія «Народний фронт» не висуває своїх кандидатів на місцеві вибори», - наголосив він.

«Ми взяли всю повноту відповідальності за стан справ в країні, ми проводимо реформи, і як Глава Уряду і наша партія ми далі будемо це робити», - підкреслив Арсеній Яценюк.

«Це не національні вибори - це місцеві вибори, і народ України повинен обрати нових представників до органів місцевого самоврядування», - зазначив лідер «Народного фронту».

Арсеній Яценюк наголосив на важливості того, щоби всі демократичні партії були єдині в тому, щоби на цих виборах не допустити реваншу соратників колишнього режиму і розколу в демократичному таборі: «Основне завдання всіх демократичних сил – пройти вибори злагоджено й спільно і дати можливість народу України отримати достойне проєвропейське представництво в органах місцевої влади».

«Вважаю, що той формат коаліції, який є сьогодні у Верховній Раді України, - це основний формат для продовження реформ, і на даному етапі дуже важливо утримати єдність коаліції в Парламенті, навіть незважаючи на те, що будуть проходити місцеві вибори», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк закликав усі політичні сили до взаємонепоборювання, «до спільної роботи, до перемоги демократичного табору на цих місцевих виборах». 

Він привітав процес об’єднання Блоку Петра Порошенка «Солідарність» із «Ударом»: «Об’єднання всіх демократичних сил в нашому бажанні змінити країну, в нашому бажанні досягнути всього, що обіцяли на Майдані і під чим підписалися в коаліційній угоді, – це найбільш важливий елемент нашої політичної роботи», - сказав Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua