«Народний фронт» вимагає покарати екс-регіонала Онищенка та його довірених осіб за напад на Тетяну Чорновол
понеділок, 15 червня 2015, 18:49

Партія «Народний фронт» заявляє  про напад на колегу, народного депутата  Тетяну Чорновол.

Напад стався сьогодні в офісі колишнього регіонала Олександра Онищенка у Миронівці, коли представник нашої політичної сили прибула, аби зібрати інформацію щодо фірми "Природні ресурси+", яка уже після розстрілу Майдану отримала у своє користування від ПАТ "Укргазвидобування" низку газових свердловин до 31.12.2023 року.

Однак  на порозі офісу народного депутата Тетяну Чорновол зустріла довірена особа Онищенка і його права рука в Миронівському районі Геннадій Гереханов. Він відібрав у Тетяни Чорновол сумку, а потім розбив планшет її сина, попри благання жінки не пошкоджувати техніку, оскільки це дарунок з посмертного нагородження  її загиблого чоловіка Миколи Березового під Іловайськом.

Ще раніше депутат «Народного фронту» з’ясувала, що  видатний коняр та любитель гламурних  тусовок станом на сьогодні є менеджером статків Сім’ї Януковича і «смотрящим» за низкою активів, які оточення колишнього президента роками оформлювало на наближених осіб, починаючи з 2006 року.  За її  інформацією, офіс у Миронівці використовувався Онищенком для перереєстрації низки кишенькових  фірм, які займаються незаконним видобуванням вітчизняного газу по спільному договору з ПАТ «Укргазвидобування».

Таким чином і після Революції  гідності Янукович продовжує  заробляти мільярди гривень на українських родовищах через свого менеджера Олександра Онищенка та його фейкові фірми у Миронівці.

Однак «Народний фронт» нагадує пану Онищенку, що подальша практика підкилимних домовленостей зі старою владою і залякування тих, хто намагається зламати корупційні схеми, не пройде.

Уряд Арсенія Яценка та фракція «Народний фронт» у Верховній Раді  веде жорстку  боротьбу з олігархами, які продовжують паразитувати і заробляти мільярди гривень в обхід державного бюджету.

Саме за наполяганням групи депутатів «Народного фронту» Генеральна прокуратура відкрила справи за розкрадання державного майна проти кількох народних депутатів – колишніх членів Партії регіонів,  в тому числі і проти Олександра Онищенка за розкрадання «Укргазвидобування».

Ми обіцяємо Онищенку і його бізнес-партнерам по корупційних  схемах, що доведемо справи до логічного завершення, коли злочинці сядуть на лаву підсудних, а український газ приноситиме кошти Україні, а не окремим підприємливим родинам.

Партія «Народний фронт» також  звертається до правоохоронних органів з вимогою розслідувати напад на народного депутата Тетяну Чорновол, аби особи, які демонструють свою відвагу і силу проти беззахисних жінок, показували її в місцях посиленого режиму.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua