Наше ключове завдання - вступ України до НАТО, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 11 липня 2016, 11:57

Основним завданням України має стати реформування оборонного сектору, досягнення стандартів НАТО і вступ до Північно-Атлантичного Альянсу.

Про це наголосив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

«Народний фронт» вкотре заявляє, що ключовим завданням України має бути вступ до НАТО.  Ми повинні максимально зосередитися на форсованому реформуванні сектору оборони і якнайшвидшому досягненні стандартів НАТО, а головне – щодня і щохвилини дбати про потреби фронту», - сказав Максим Бурбак.

Він підкреслив, що одним з позитивних результатів саміту НАТО у Варшаві є адекватна оцінка дій російського агресора і ухвалення важливих рішень щодо  військово-технічної співпраці України і держав Альянсу у ряді напрямків.

Однак Верховній Раді необхідно зосередитися на питанні фінансування забезпечення оборонного замовлення. Він нагадав, що пропозиція «Народного фронту», після прийняття законопроекту про спец конфіскацію, - направити 10 млрд грн з конфіскованих грошей на посилення оборони, із них 7 млрд – на оборонне замовлення.

«Ми не можемо припиняти роботу, доки не приймемо цей закон. Ще раз наголошую, ситуація на фронті загострюється. Може вже хтось і на пляжі, але нагадаю про всяк випадок – на сході йдуть військові дії», - наголосив Голова фракції.

  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua