Настав час роздержавити ЗМІ, - Сергій Висоцький (відео)
вівторок, 24 листопада 2015, 11:33

Час припинити практику, коли місцеві феодали використовують державні та комунальні ЗМІ як власний ресурс.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький, виступаючи у сесійній залі парламенту.

Коментуючи проект закону «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», він зазначив, що до цієї реформи країна йшла роками.

«Цей законопроект було підтримано на Комітеті свободи слова та інформаційної політики одностайно. Бо всім в Україні набридло, що якісь кланові структури, якісь місцеві феодали, які правлять районами та містами, використовують державний ресурс як власний», - наголосив народний депутат.

«Прийшов час зробити роздержавлення, прийшов час зробити все, щоб користувачів цих інформаційних послуг припинили ошукувати. Якщо це газета якогось місцевого князька, то хай так і пише, що це – приватна газета, а не державний ресурс. Бо саме приватні інтереси відстоюють люди, які працюють у цих газетах», - додав представник «Народного фронту».

«Тому роздержавлюємо державні ЗМІ, це реформа дуже нагальна, і я прошу всіх проголосувати «за», - закликав Сергій Висоцький.

Законопроект №1123 «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» було підтримано в першому читанні й у цілому 260 голосами народних депутатів.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua