Наступного року ми плануємо провести рік відновлення українських мостів, - Володимир Омелян
п’ятниця, 19 серпня 2016, 14:19

Міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян вважає, що 2017 рік має стати роком відновлення українських мостів.

Про це він заявив в рамках робочої поїздки до Чернівецької області.

«Наступного року Міністерство інфраструктури спільно з Укравтодором планує провести рік відновлення українських мостів, які перебувають в поганому технічному стані та мають зношення понад 90%», - зазначив міністр.

Володимир Омелян разом із Головою фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максимом Бурбаком відвідав будівництво нового мосту, котрий має об’єднати Новоселівський та Герцаївський райони Чернівецької області.

Очільник Мінінфраструктури висловив сподівання, що роботи на мосту будуть завершені вже наступного року: «Я сподіваюся, що ми цього року зможемо запустити роботу і поетапно, наступного року або через рік, її завершити».

У свою чергу Максим Бурбак зазначив, що новий міст має стратегічне значення для області, адже дозволить розвантажити від транзитного транспорту місто Чернівці.

«Виходить економія в часі, економія у відстані буде близько 150 км. Тобто це буде вигідно всім. Вже запрацював малий прикордонний рух, і щоб забезпечити нашим громадянам якнайшвидший і найкомфортніший спосіб доїжджати до Румунії, цей міст буде дуже потрібний, це стратегічний міст», - наголосив Голова фракції «Народний фронт».

У рамках поїздки Володимир Омелян також ознайомився з ходом будівництва пунктів пропуску «Дяківці» та «Порубне», де заявив, що діяльність Мінінфраструктури спрямована на створення більш комфортних умов для громадян при перетині кордону з ЄС.

«Ми маємо бути частиною європейського простору не на словах, а в реальних справах. Ми повинні йти одним шляхом: будувати пункти пропуску, ремонтувати дороги та мости для того, щоб у нас було безперешкодне сполучення з Європою. Це розвиває як регіон, так і країну загалом», - підкреслив міністр.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua