Наталія Кацер-Бучковська – Генсеку ООН Пан Гі Муну: Україна віддана принципам сталого розвитку та Статуту ООН
четвер, 11 лютого 2016, 20:06

Україна підтверджує свою відданість принципам сталого розвитку і Статуту ООН та в якості непостійного члена Ради Безпеки ООН докладатиме зусиль для вирішення складних геополітичних проблем, зокрема щодо безпеки у світі.

Про це заявила представник фракції «Народний фронт», член Виконавчого комітету Національної парламентської групи в Міжпарламентському Союзі Наталія Кацер-Бучковська під час щорічних парламентських слухань, що пройшли 8-9 лютого ц. р. у Нью-Йорку.

Під час спільної сесії ООН та Міжпарламентського союзу, присвяченій питанням сталого розвитку, вирішення світової проблеми наркотиків та боротьби з організованою злочинністю народний депутат розповіла про заходи, котрі вживає Україна задля боротьби з цими негативними соціальними явищами.

Користуючись нагодою, Наталія Кацер-Бучковська подякувала Генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну за підтримку нашої держави і зазначила, що Україна як непостійний член Ради Безпеки ООН на 2016-2017 рр. буде і надалі докладати зусиль з метою зміцнення авторитету ООН як глобальної організації.

Депутат «Народного фронту» вкотре звернула увагу делегатів – членів парламентів світу, що через російську агресію на Сході Україна стикнулася з проблемою внутрішньої міграції, а саме близько 1,5 мільйона внутрішньо переміщених осіб потребують соціального захисту, житла тощо.

«В цілому участь представників України в роботі Міжпарламентського Союзу є важливим елементом парламентської дипломатії, що допомагає більш ефективно координувати зусилля і, безумовно, сприяє посиленню ролі нашої держави у вирішенні глобальних проблем», - підсумувала Кацер-Бучковська, коментуючи результати щорічних парламентських слухань.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua