Не можна говорити про перезавантаження Уряду, не називаючи прізвища кандидатів у прем’єри, - Сергій Пашинський
вівторок, 15 березня 2016, 14:33

Не можна говорити про перезавантаження Уряду, не називаючи прізвища претендентів на посаду прем'єр-міністра. Варто припиняти кулуарщину і сконцентрувати увагу на конкретних речах.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

"Ми вважаємо, що дострокові вибори у такій ситуації - це розвал країни. Якщо наші колеги з БПП принесуть нам 160 підписів за будь-якого прем'єр-міністра, ми готові його підтримати. Не може бути прем'єром людина, яка прийшла тишком-нишком", - наголосив він.

"Зараз відбуваються цікаві речі, коли виходить одна фракція і каже, що в неї є три претенденти. Можна прізвище хоч одного? Інші політичні партнери виходять і кажуть про дві кандидатури. Це хто? Янукович, Азаров чи Бойко?", - сказав Пашинський.

За словами народного депутата, окрім кандидатів на посади прем'єрів варто обговорити їх програми дій та персональний склад уряду.

"Ми про свою підтримку прем'єр-міністра заявили публічно. Яценюк сказав, що не тримається за крісло. Покажіть вихід із ситуації. Про що нам кажуть деякі аферисти: давайте знімемо прем'єра, а там побачимо. Ну не можемо ми лишати країну абияк в такій ситуації", - резюмував представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua