Не можна вести перемовини з вбивцею, який приклав тобі пістолет до голови - Арсеній Яценюк на Polsat (відео)
субота, 4 червня 2022, 19:19

“Цілі Росії – далеко за межами України. Цілі Росії – це Польща, країни Балтії, і Молдова, і Грузія. Цілі Росії – це Східна Європа і взагалі підрив НАТО та ЄС. Тому перемога України означає перемогу всього вільного світу”, - підкреслив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, голова КБФ Арсеній Яценюк в ефірі польського телеканалу Polsat. 

Відповідаючи на запитання щодо позиції деяких західних лідерів, що “Путіна не треба принижувати”, Арсеній Яценюк наголосив, що не підтримує позицію, яку висловив президент Франції Макрон:

“Це неправильна позиція по відношенню до України та українців. Це неправильна позиція в тому числі й по відношенню до народу Франції. Французький супротив ніколи б не прийняв, якби казали - “давайте не принижувати нацистську Німеччину і Гітлера, який вчинив злочини проти людяності”.

Він нагадав, що за всі минулі роки політика умиротворення РФ призвела до російського нападу на Грузію, на Україну, до російських злочинів у Сирії, до втручання РФ в американські вибори, вбивств на території Британії й Німеччини, російських шпигунів на території Польщі і всього ЄС.

“Тому я закликаю світових лідерів усвідомити: не можна вести перемовини з вбивцею, який приклав тобі пістолет до голови. Перемовини можна вести тільки з тими, хто готовий до цього”, - підкреслив він.

“А Путін і фашистська Росія будуть вести перемовини тільки тоді, коли Україна переможе на полі бою і коли західний світ чітко заявить: ми не будемо йти ні на яке наступне умиротворення, ми зробили висновки з Другої світової війни, військові злочинці мають понести покарання, а Росія повинна звільнити українську територію, ми стоїмо на принципах свободи, суверенності, незалежності кожної держави, і ми будемо захищати ці принципи”, - наголосив Арсеній Яценюк

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua