Не вірю в «хорошу Росію» за жодного президента. Я вірю у сильний західний світ, - Арсеній Яценюк
вівторок, 14 червня 2022, 11:18

«Немає іншої опції, аніж перемогти. Для українського народу це перемога або смерть. Це перемога або смерть і для всього вільного світу. Адже якщо ці криваві диктатори, як Путін, переможуть, - це кінець вільного світу, кінець демократії», - підкреслив голова КБФ, Прем‘єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк в інтерв’ю Times Radio. 

Він наголосив, що кривава тактика Путіна всеохопна. Голова КБФ нагадав, що кілька десятиліть тому Путін розпочав із нового типу зброї - енергетики: «Усі в ЄС стали залежні від російських енергоносіїв». 

Зараз Путін, наголосив Арсеній Яценюк, вдався до іншої зброї - продовольства: «Це ще один спосіб зробити зі всього світу заручника. Заручника російської війни».

Окрім того, Росія вдається і до ядерних погроз:

«Це чергове брязкання зброєю, яке Путін почав кілька місяців тому. Це тест для вас і для нас. Чи ви відступите і покажете, що боїтеся, що готові укладати з ним угоду, бо він володіє ядерною зброєю». 

«Але НАТО у десять разів сильніше за Росію. НАТО здатне захистити свою територію. І НАТО здатне забезпечити Україну важким озброєнням, аби допомогти Україні захистити свій суверенітет», - підкреслив він.

Відповідаючи на запитання ведучого стосовно перспектив розвитку подій, якщо при владі в Рф залишатиметься Путін, Арсеній Яценюк підкреслив:

«На мою думку, немає різниці, хто очолюватиме цю країну. Росія - це завжди Росія. Україна має дуже драматичну історію відносин з Росією, починаючи від імперії й закінчуючи Радянським союзом і більшовиками, Голодомором, в якому совєтами були знищені мільйони українців». 

«Тож я не вірю в «хорошу Росію». Але я вірю у сильний західний світ. Я вірю у єдність тих, хто захищає свободу. Вірю, що перемога за добром. Я переконаний в цьому», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua