Немає жодної іншої альтернативи, окрім перемоги України - Арсеній Яценюк на КБФ (відео)
неділя, 8 травня 2022, 22:01

“Мій заклик до всього світу: немає жодної іншої альтернативи, окрім перемоги України. Адже перемога України буде перемогою цілого вільного світу. Це боротьба за Україну, боротьба за права людини, за свободу, за незалежність. Це праведна боротьба”, - наголосив голова Київського безпекового форуму, Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк під час онлайн дискусії КБФ 8 травня. 

“Тому я закликаю весь цивілізований світ допомогти Україні, врятувати Україну і підтримати український народ. Ми - на справедливому боці історії”, - підкреслив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що сьогодні світ молиться і оплакує жертв Другої світової війни: “А завтра Путін святкуватиме, запускатиме салюти. Будуть оплески, а не молитви та скорбота”.

“Ми говоримо визволення Європи він нацистського режиму. Але ті, хто завтра збирається святкувати, - це ті, хто розпочав нову війну, так само, як це зробив свого часу Гітлер, проти незалежної суверенної України”, -  підкреслив він.

“Навіть за радянських часів говорилося: це ніколи не станеться знову. Але Путін є наступником Гітлера і тих, хто представляє собою нацистський режим”, - наголосив голова КБФ.

Арсеній Яценюк висловив вдячність США, Групі семи, Європейському Союзу – “усім, хто усвідомив, що Путін та його режим – це справжня загроза нашому життю, нашим родинам, нашим країнам і нашій безпеці”.

“Переконаний, що в цій війні Україна переможе. І я переконаний, що ми покажемо усім у світі, що демократія і свобода буде завжди перемагати”, - підкреслив голова КБФ.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua