Необхідно провести парламентські слухання про регіональну культурну політику, щоб зняти напругу на місцях, - Микола Княжицький
понеділок, 13 липня 2015, 15:45

Народний депутат фракції «Народний фронт», Голова Комітету ВР з питань культури і духовності Микола Княжицький наполягає на невідкладному проведенні парламентських слухань про регіональну культурну політику для того, щоб обговорити культурні відмінності різних регіонів України та зняти напругу на місцях.

Про це він заявив сьогодні, 13 липня, під час Погоджувальної ради.

Голова комітету зазначив, що мета цих слухань  – обговорити тему задоволення культурних потреб мешканців різних регіонів, які суттєво різняться між собою.

Він зауважив, що цей захід є особливо важливим і потрібним як на Сході України так і західних областей.

На думку Княжицького, трагічні події, які сталися цими вихідними на Закарпатті, можуть становити загрозу національній безпеці України.

При цьому він нагадав, що у 2004 році вже було загострення політичної ситуації на Закарпатті.

«Чому це весь час у Мукачево відбувається? Може не у «Правому секторі» справа, може справа не в міліції? Може справа у тих міських царьках і феодалах, які керують - з однієї сторони Балоги, з іншої – Медведчуки? - наголосив народний депутат.

Микола Княжицький заявив, що, оскільки боротьба з контрабандою – це відповідальність Служби безпеки України, то новий очільник цього відомства Василь Грицак має негайно розібратись з «мукачівським» питанням і доповісти з цього приводу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua