Невідомі зламали акаунт народного депутата Логвинського у Facebook і видалили інформацію про окупований Крим
вівторок, 17 листопада 2015, 17:18

У вівторок вранці невідомі зламали акаунт у мережі Facebook депутата фракції «Народний фронт» Георгія Логвинського, повідомив політик.

«Сьогодні вранці мій акаунт у Facebook було зламано. Крім того, невідомі видалили пости щодо, зокрема, питань, пов’язаних із Кримом – про французьких депутатів, щодо яких було відкрито кримінальне впровадження за відвідання окупованого півострова та яким було видано повідомлення про підозру», - заявив Георгій Логвинський.

За словами депутата, він зв’язався зі службою підтримки Facebook, після чого відновив доступ до акаунта.

«Це абсолютно невипадково. Можливо, це прояв активності сепаратистів та їхніх пособників, що діють на території України, з метою натиснути на мене», - припустив Георгій Логвинський.

«Але це їм не допоможе. Продовжуватимемо й надалі притягати до відповідальності всіх тих, хто порушує наших громадян, утримуючи їх у заручниках на тимчасово окупованій території», - заявив представник «Народного фронту».

Тим часом у прес-службі партії «Народний фронт» наголошують, що злам акаунта стався після заяви Георгія Логвинського в ефірі одного з телеканалів про причетність російського бізнесмена Костянтина Григоришина до контракту, який передбачав  постачання електроенергії з України в окупований Крим за явно заниженою ціною та під юрисдикцією арбітражного суду Росії.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua