Олександр Турчинов: Незалежна Україна починається за спиною солдата в окопі на передовій
п’ятниця, 11 жовтня 2019, 12:34

Росія ніколи не виконує взяті на себе зобов‘язання.

Про це сказав один з лідерів "Народного фронту", екс-Секретар РНБО Олександр Турчинов у четвер в ефірі програми "Право на владу".

Він нагадав, що в 2016 вже був досвід розведення сил і в Золотому, і в Петровському: "Як тільки наші війська відійшли, одразу ж російсько-терористичні угрупування спробували покращити свої позиції і знову з кров’ю та ризиком для життя довелося повертати свої рубежі".

"Можна не прислухатися до колишніх силовиків, але прислухайтесь до залізного канцлера Німеччини Отто фон Бісмарка. Він наголошував, що угоди з Росією не варті й паперу, на якому вони написані", - зазначив Турчинов.

За словами Олександра Турчинова, Росія рахується тільки з силою. Тому тільки сильна армія та потужний сектор безпеки і оборони може захистити нашу свободу і незалежність.

"На це треба працювати всій країні, і навколо цього треба об‘єднуватися всім політичним силам", - наголосив він.

"У нас є одна Українська формула, яка доведена кров‘ю наших патріотів - вільна незалежна Україна починається тільки за спиною нашого солдата в окопі на передовій. З цієї точки починається наше правове поле, дія нашої Конституції та спокій громадян. Про перемогу та мир можна говорити тільки тоді, коли цей окоп буде на нашому східному кордоні", - резюмував Олександр Турчинов.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua