Нинішні правителі взялися відроджувати узурпаторські методи Януковича - Арсеній Яценюк про вибори на 87-му окрузі
понеділок, 3 травня 2021, 14:21

«Своїм рішенням щодо «виборів» на Прикарпатті Верховний суд продемонстрував приклад професійного сумління. Треба очікувати, що суддів ВСУ також відправлять у відставку незаконним указом на кшталт суддів КС чи справою одних контрабандистів проти інших», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Facebook.

Лідер НФ підкреслив, що фальсифікація виборів на 87-му окрузі на Івано-Франківщині - це тепер «факт, підтверджений рішенням Верховного суду».

Він нагадав, що одразу після цих «виборів», заявляв, що влада, «наслідуючи Януковича, включає верстат адміністративного тиску, фальсифікацій і беззаконня». 

«Янукович втік з України сім років тому, але сьогоднішні правителі взялися відроджувати його узурпаторські методи», - наголосив він.

Верховний суд став на бік закону, підкреслив Арсеній Яценюк: «На відміну від Конституційного, який послужливо підтримав незаконний розпуск парламенту у 2019 році». 

Лідер «Народного фронту»  наголосив, що волюнтаристське припинення повноважень Верховної Ради «проклало дорогу монобільшості пройдисвітів й цементуванню абсолютної влади в одних руках».

«Своїм рішенням щодо «виборів» на Прикарпатті Верховний суд продемонстрував приклад професійного сумління», - підкреслив він.

«Треба очікувати, що суддів ВСУ, які відновили законність, також відправлять у відставку незаконним указом на кшталт суддів Конституційного суду чи справи одних контрабандистів проти інших», - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua