Ніжин став одним із семи чудес України (відео)
середа, 9 листопада 2016, 12:37

Місто Ніжин увійшло до числа переможців конкурсу «7 чудес України. Історичні міста та містечка», який з травня цього року проводив Фонд «Рідна країна», повідомили у прес-службі Чернігівської партійної організації «Народний фронт» у середу, 9 листопада.

У прес-службі зазначили, що цьогоріч підбиття підсумків відбулося у День української писемності та мови. 

За результатами інтернет-голосування та опитування експертів Ніжин потрапив у сімку переможців серед 21 міст-фіналістів з усіх регіонів України. Експерти віддали перевагу Ніжину, зважуючи на значну роботу, яку провели для якомога кращої презентації міста народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, голова Чернігівської обласної партійної організації Олександра Кодола, його команда та патріоти Ніжина.

«Це наша спільна перемога. Зусилля усіх небайдужих ніжинців, міської влади, моєї команди дали такий позитивний результат. Ніжин по праву посів своє місце у списку найцікавіших історичних міст України. Дуже приємно, що ця акція згуртувала навколо себе велику кількість справжніх патріотів Ніжина і дала такий результат», - зазначив Олександр Кодола. 

«Мені як представнику Ніжина у парламенті дуже приємно, що статус нашого міста, як одного із семи чудес України, підтвердили і кваліфіковані експерти», - додав депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua