Нова патрульна поліція працюватиме у Хмельницькому вже у грудні – Арсеній Яценюк (відео)
четвер, 6 серпня 2015, 12:44

У четвер, 6 серпня, в рамках робочої поїздки до Хмельницького Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк та Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оголосили про початок набору до нової патрульної поліції міста.

Прийом анкет кандидатів у нові патрульні в Хмельницькому розпочався сьогодні, і анкети, за словами Арсенія Яценюка, подали вже 25 кандидатів.

«Очікуємо, що в грудні в місті Хмельницькому вже з'явиться нова українська поліція. Машини закуплені, техніка закуплена. Зараз треба пройти курс навчання», - зазначив він.

Глава Уряду повідомив, що заробітна плата нових поліцейських у Хмельницькому буде така ж, як у Києві – від 8 до 10 тис. грн.

Арсеній Яценюк нагадав, що закон про національну поліцію підписаний Президентом України, і в Парламенті були проголосовані ще два внесені Урядом законів про реформу правоохоронної системи, в тому числі законопроект про органи внутрішніх справ: «Очікуємо, що два наступні закони будуть підписані Президентом і перший етап реформи правоохоронної системи буде завершений».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua