Нові люди у Генпрокуратурі зможуть ефективно реформувати відомство, - Віталій Сташук (відео)
вівторок, 31 травня 2016, 14:55

Оновлення кадрового складу Генеральної прокуратури зможе забезпечити ефективніше проведення реформи системи прокуратури.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Віталій Сташук у ефірі телеканалу «112 України».

«Кадрові рішення – це є продовження політики на залучення тих людей, які не є елементами старої системи», - сказав парламентар.

«Невиліковною проблемою старої ГПУ і прокуратури в цілому було те, що це була замкнута каста. Вона і сьогодні, по суті, є замкнутою кастою, яка нібито оновлюється, але насправді там діють старі системні зв’язки, які не дозволяють проводити якісні зміни. Тому поява нових людей дає надію на те, що це коло буде розірване», - пояснив Сташук.

Коментуючи призначення нових заступників Генпрокурора і, зокрема, представника «Народного фронту» Дмитра Сторожука на посаду Першого заступника, Віталій Сташук додав, що вони будуть успішними, оскільки ніколи не працювали в цій системі й не мають жодних зв’язків всередині неї

«Люди, які представлені замами сьогодні, вони не працювали ніколи в прокуратурі, не мають ні перед ким зобов’язань всередині системи. Але для них це виклик – бути успішними новими керівниками, і це мусить стимулювати їх до результативності. Для нас Дмитро Сторожук – це людина, яка відома своєю юридичною практикою, має величезний досвід роботи. Це людина, яка займалась адвокатським захистом тих, хто мав проблеми із попередньою владою під час Майдану. Необхідний досвід і знання в нього є. Думаю, він буде результативним на цій посаді», - резюмував представник «Народного фронту».

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua