Нові шкільні автобуси мають забезпечити дітям доступ до якіснішої освіти, – Лілія Гриневич (фоторепортаж)
п’ятниця, 17 серпня 2018, 16:11

Міністр освіти і науки України, представник партії "Народний фронт" Лілія Гриневич у рамках візиту на Львівщину взяла участь у передачі районам та об’єднаним громадам Львівської області 36-ти нових шкільних автобусів.

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної партійної організації.

На закупівлю шкільних автобусів було витрачено 64 мільйони гривень, 53% фінансування було виділено державою та майже половина коштів була надана місцевими бюджетами.

"Ці нові автобуси мають принести дітям якіснішу освіту. Сьогодні у Львівській області створюються опорні школи (уже створено 50 опорних шкіл. – Ред.). Діти старшої школи повинні здобувати освіту у кращих кабінетах, з кваліфікованими вчителями і мати рівні можливості (доступу до якісної освіти. – Ред.), незалежно від того, де вони народилися. І сьогодні склалася цікава тенденція, що діти сільської місцевості саме у Львівській області показують серед інших областей найкращі результати з ЗНО. Це свідчить про те, що тут справді дбають по освіту", – зазначила міністр.

Також у рамках свого візиту на Львівщину Лілія Гриневич взяла участь у відкритті Першого світового форуму українознавчих суботніх та недільних шкіл, який триватиме з 17 по 22 серпня у "Львівській Політехніці".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua