Новий Уряд і надалі дотримується стратегії енергетичної незалежності Кабміну Яценюка, - Іванчук
середа, 20 квітня 2016, 18:20

Добре, що заданий минулим Кабміном курс на максимальну відмову від російської газової голки залишається незмінним. Таку думку висловив народний депутат від «Народного фронту» Андрій Іванчук, коментуючи заяву Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика про те, що жодних переговорів із Росією щодо газу не буде до винесення рішення Стокгольмським арбітражем.

«Ще кілька років тому існування Україні без російського газу виглядало утопією, однак Арсенію Яценюку вдалось здійснити фактично революцію в енергетичній сфері. Заяви Міністра доводять, що цей курс продовжиться», - зауважив Іванчук.

Народний депутат підкреслює, що рішення попереднього Уряду про відмову від російського газу відчутно вдарило по економіці РФ. «Ні для кого не таємниця, що економіка Росії перебуває далеко не в найкращому стані. Вони втратили мільярди доларів, а ми позбулися енергетичного шантажу. Сьогодні Україна може вести переговори із Кремлем не з позицій «молодшого брата», а рівноправного партнера», - відзначив Андрій Іванчук.  

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua