Новий Уряд повинен показати конкретний план реформ з чіткими термінами їх виконання, - Вікторія Сюмар (відео)
п’ятниця, 15 квітня 2016, 12:26

Заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар звернулася до новообраного Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням надати народним депутатам програму дій Кабінету Міністрів з переліком конкретних кроків та чіткими термінами їх виконання, а також подякувала попередньому Уряду Арсенія Яценюка.

Про це вона заявила у п'ятницю під час години запитань до Уряду у Верховній Раді.

"Вчора нам роздали Програму дій Уряду. Я розумію, що у міністрів не було часу над нею попрацювати, але дуже хотілося би побачити документ, який би передбачав конкретні кроки та терміни їх виконання. Чого ми повинні чекати, щоб ми розуміли, які будуть базові реформи, як це буде відбуватися і що Уряд буде вносити першочергово", - сказала вона.

Крім того, Вікторія Сюмар висловила подяку попередньому складу Кабінету Міністрів, який започаткував курс реформ.

"Там було дуже багато людей, з якими пов'язане слово "реформи". Це люди, які прийшли в Уряд з бізнесу. І мені дуже шкода, що ми не бачимо в новому Уряді ні Наталії Яресько, ні Андрія Пивоварського. Сподіваюсь, що залишаться на своїх посадах заступники міністра економіки Наталія Микольська, Макс Нєфьодов, і що цей курс на непопулярні речі, який був започаткований, буде продовжений. Дякую вашим попередниками і сподіваюсь, що наступний Уряд не забуде їх здобутків, а буде продовжувати", - наголосила вона.

У свою чергу Володимир Гройсман пообіцяв, що названі заступники міністра економіки залишаться на своїх посадах.

Крім того, Гройсман високо оцінив діяльність попереднього Уряду на чолі з Арсенієм Яценюком.

"Я пам'ятаю, як все починалось у 2014 році, коли на рахунку Державного казначейства було 180 тисяч гривень. Арсеній Яценюк має мою особисту повагу. І я переконаний, що ті непопулярні кроки, які він робив для того, щоб стабілізувати ситуацію, потребують внутрішнього стержня", - сказав він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua