Новий Уряд повинен продовжити курс реформ, - Георгій Логвинський
четвер, 14 квітня 2016, 13:33

Головне завдання представників "Народного фронту" у новому Уряді - продовжити курс реформ, розпочатий попереднім Кабінетом Міністрів під керівництвом Арсенія Яценюка.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський в інтерв'ю журналістам після призначення нового Прем'єр-міністра.

"Наше завдання - не дати можливості новому Уряду відійти ліворуч чи праворуч від закладеного курсу. Адже питання не у прізвищах і не у посадах, а в тому, що ми зробили для держави. Всі ті реформи, які стосуються фінансового сектору, інвестиційної та міжнародної діяльності, захисту держави та її кордонів від агресора, мають бути продовжені", - сказав він.

"Ми маємо також продовжити шлях євроінтеграції та боротьби з корупцією. Тому "Народний фронт" буде і надалі підтримувати Уряд та слідкуватиме за тим, щоб держава йшла саме тим курсом, який був започаткований попереднім Урядом", - додав Логвинський.

Народний депутат зазначив, що Уряд Арсенія Яценюка у співпраці з народними депутатами, міжнародними організаціями та партнерами, а також разом з українськими громадськими активістами створив багато програм для розвитку та реформування держави, тому тепер завдання представників "Народного фронту" - забезпечити їх продовження та успішне завершення.

"Ми будемо тримати руку на пульсі", - сказав він.

Георгій Логвинський також висловив сподівання, що під час роботи нового Уряду буде більше конструктиву з боку окремих фракцій парламенту та при цьому - менше необґрунтованої критики та роботи на рейтинги.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua