Новий закон про спецконфіскацію розробляли спільно Уряд і народні депутати, - Леонід Ємець (відео)
середа, 21 вересня 2016, 11:10

Половина коштів від спецконфіскації активів Януковича піде на вирішення проблем оборони, інша - буде спрямована на суттєві доплати вчителям та пенсіонерам.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець, коментуючи урядовий законопроект про спецконфіскацію №5142.

“У розробці закону про спецконфіскацію брала участь значна частина депутатів, тому всі норми нового закону ні для кого не є таємницею”, - сказав Ємець.

“Ці гроші є необхідними для нашої держави. Вони закладені до наступного бюджету, і про це говорив прем'єр Володимир Гройсман. А це означає, що парламент має прийняти закон про спецконфіскацію. Ті нюанси, недоречності, які були, уже зняті, бо нинішнім проектом закону колективно займалися депутати та Уряд”, - додав Леонід Ємець.

На переконання народного депутата, є сподівання, що вкрадені Януковичем кошти нарешті запрацюють на країну.

“Звісно, ще деяку частину він собі залишив, і над цим мають працювати наші правоохоронні органи, над цим має працювати нещодавно створена НАЗК, власне, від них ми чекаємо результатів”, - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua