Новий законопроект про спецконфіскацію грошей Януковича буде розглядатись наступного пленарного тижня (відео)
п’ятниця, 23 грудня 2016, 11:43

Гроші, вкрадені режимом Януковича, повинні бути повернуті до Державного бюджету України.

Цю принципову позицію "Народного фронту" підвередив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, відповідаючи на запитання керівника фракції "Народний фронт" Максима Бурбака щодо збалансованості державного бюджету після неприйняття Верховною Радою закону про спецконфіскацію.

"Пане Прем'єр-міністр, чи буде збалансований державний бюджет до кінця року в разі не ухвалення закону про спецконфіскацію грошей Януковича?", - запитав Максим Бурбак, висловивши жаль з приводу того, що дана пропозиція "Народного фронту" так і не була підтримана.

У свою чергу Володимир Гройсман заявив, що вже розроблений новий законопроект щодо спецконфіскації заарештованих активів Януковича, і парламент має розглянути його вже наступного пленарного тижня.

"Досить на цьому питанні спекулювати. Знаю, що є певні політичні сили, які починають говорити, що цей закон корупційний. А, може, навпаки? Він не є корупційний, а є правильний, але комусь кортить заблокувати цей процес. Тому дуже важливо, щоб ми проголосували і повернули ці кошти назад", - наголосив Прем'єр-міністр.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua