Окремі депутати відкрито працюють на Росію, – Леонід Ємець (відео)
п’ятниця, 1 квітня 2016, 11:07

Деякі народні депутати вже відкрито працюють проти національних інтересів України.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Леонід Ємець у четвер в ефірі телеканалу "1+1".

За його словами, на фоні того, що протягом останнього тижня інтенсивність обстрілів позицій Збройних Сил України з боку російських найманців та сепаратистів значно зросла, депутати з Опозиційного блоку зареєстрували законопроект №4297 про створення міжобласного об’єднання "Донбас".

"Лише депутатський імунітет не дає назвати документ закликом до повалення державного ладу, оскільки він передбачає створення окремої державної установи, окремої армії, окремої міліції, окремих судів та окремої прокуратури для цих терористів, які сьогодні знаходяться на Донбасі", - наголосив Леонід Ємець.

"Давайте співставимо ці речі: посилення обстрілів – поява законопроекту, який вноситься депутатами-регіоналами. Можна зробити простий висновок: ці люди працюють на Росію, працюють на знищення Української держави", - додав представник "Народного фронту".

Відповідаючи на уточнююче питання ведучого, Ємець зазначив, що внесення подання на позбавлення імунітету й арешту народних депутатів належить до сфери компетентності прокуратури.

"Ми прибрали Генерального прокурора. Але ми вже втретє бачили неефективного прокурора. Можливо, питання в системі призначення, можливо, мова про відкритий конкурс – це не популізм, а необхідність, без якої в нас не буде нормального Генерального прокурора й довіри до прокуратури в цілому", - резюмував Леонід Ємець.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua