Окремі політики свідомо використовують стратегію законодавчого спаму для затримки реформ, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 8 вересня 2017, 13:47

Окремі політики навмисне використовують стратегію "законодавчого спаму", подаючи до законопроектів тисячі поправок з метою затримати ухвалення необхідних для суспільства реформ.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в інтерв'ю журналістам.

"Мене турбує, що певні політики, на кшталт фракції "Батьківщина", свідомо спамлять законопроекти абсолютно безглуздими правками. Вони пояснюють, що нібито хочуть покращити ці кодекси, але цифра в 4 500 правок і кілограми паперу, на якому вони надруковані, а також їх заяви про те, що вони вже не збираються голосувати за ці кодекси, свідчать про те, що таким чином вони використовують законні підстави для спаму законопроектів", - заявив народний депутат.

Крім того, Андрій Тетерук додав, що при такій величезній кількості поправок депутати ще й намагаються кожну таку поправку коментувати чи вимагають цього від голови комітету, що значно уповільнює розгляд необхідних законопроектів.

"Це є абсолютно свідомою їхньою стратегією щодо затримки цих необхідних голосувань, на які очікує від нас наше суспільство", - резюмував народний депутат.

Як відомо, Верховна Рада вже другий день поспіль розглядає понад 4 500 поправок, поданих народними депутатами до законопроекту про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів (№6232).

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua