Окупація Криму і Донбасу - це могильний камінь Російської імперії - Арсеній Яценюк в День спротиву окупації
п’ятниця, 26 лютого 2021, 10:47

«Які б укази і закони не приймав Кремль, як би не наповнював окуповану землю зброєю, як би не викорінював присутність кримських татар і українців і не заселяв росіянами, Крим повернеться до України», - наголосив прем’єр-міністр 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк. 

У День спротиву окупації він наголосив, що, окупувавши Крим, «Путін ударив мільйони»: «Ніхто і ніколи не подарує, не пробачить і не забуде йому цього злочину».

«Окупація Криму і Донбасу - це могильний камінь Російської імперії», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк висловив солідарність з усіма мешканцями Криму, які не приймають і чинять внутрішній опір російській окупації.

«Підтримую наших братів і сестер, кримських татар: повернення Криму Україні і їхнього права на вільне життя на рідній землі - це наша спільна національна мета», - написав лідер НФ.

Він висловив підтримку кримським українцям, які зазнають гонінь і переслідувань: «Кожна чесна людина і кожна національність зазнає сьогодні в Криму принижень з боку окупантів і русифікаторів».

Арсеній Яценюк також подякував світовому співтовариству за послідовну підтримку нашого народу і нашої територіальної цілісності: «Ця позиція незмінна ще з часу першої історичної резолюції Генеральної Асамблеї ООН у 2014 році, схваленої за ініціативою нашого уряду». 

«Звільнення Криму і Донбасу - нероздільні питання. Їхнє вирішення неможливе одне без іншого. Агресор - один. Злочин - один. Наша перемога, перемога всього Українського народу над путінською гідрою - єдина і неминуча», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua